Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.
Kids&Us Granollers

El nostre equip

El nostre equip

El nostre equip
El nostre equip

Preparats per a l’apassionant tasca d’ensenyar anglès als més petits

La nostra prioritat és trobar persones que puguin ensenyar i motivar els nens a aprendre anglès, que connectin i tinguin empatia amb els més petits. Un gran domini de l’anglès, dinamisme, professionalitat, empatia i una gran motivació per la seva feina són les característiques principals del nostre equip docent.

Tot seguit us els presentem:

 • ADRIANA (Directora Kids&Us Granollers Centre)

  ADRIANA (Directora Kids&Us Granollers Centre)

  Hola! Sóc l’Adriana i sóc nascuda a l’Argentina, però visc a Catalunya des del 2000. He estat la Directora del centre Kids and Us Granollers des del 2006, però fa dos anys vaig canviar de centre i sóc la Directora de Kids and Us Granollers Centre. He estudiat Filologia Anglesa i Traducció Literària i he viscut als Estats Units del 1976 al 1981. M’encanta viatjar, cuinar i passar temps amb la meva família.

 • ANDREA (Directora Kids&Us Granollers)

  ANDREA (Directora Kids&Us Granollers)

  Hola! Sóc l'Andrea i aquest és el meu sisè any a Kids&Us i el meu primer com a Directora al centre de Granollers. Encaro el nou curs amb moltes ganes i energia, i resto a la vostra disposició per a qualsevol dubte o consulta. Espero que passem un molt bon curs junts!

 • LAIA (Coordinadora Kids&Us Granollers)

  LAIA (Coordinadora Kids&Us Granollers)

  Hola! Em dic Laia i sóc Educadora Social. Actualment visc a La Garriga, però vaig passar un any estudiant i treballant a Àmsterdam. M’agrada mirar pel·lícules i llegir, però el que realment m’encanta és viatjar! M’interessa aprendre nous idiomes i descobrir altres cultures, ja que em permet conèixer moltes persones interessants! Puc parlar anglès, castellà, català i una mica d’holandès. Així doncs, a banda de ser professora, també sóc Coordinadora Acadèmica del centre Kids&Us Granollers.

 • BERTA (Coordinadora Kids&Us Granollers Centre)

  BERTA (Coordinadora Kids&Us Granollers Centre)

  Hola! Sóc la Berta i sóc dissenyadora gràfica i estudiant d'educació primària. Fa 6 anys que treballo amb el mètode Kids&Us, portant grups de nens i nenes de totes les edats, i aquest curs començo a ser la Coordinadora de Kids&Us Granollers Centre. Espero que passem molt bon curs junts!

 • ADA (Granollers Centre)

  ADA (Granollers Centre)

  Em dic Ada i sóc de Granollers. He estudiat Estudis Anglesos a la Universitat de Barcelona i vaig estar vivint uns mesos a Londres. M'agrada llegir, mirar sèries i anar al cinema. La meva passió és ensenyar i divertir-me!

 • Ainhoa (Granollers)

  Ainhoa (Granollers)

  El meu nom és Ainhoa i estudio farmàcia a la ciutat de Barcelona. Em considero una noia activa i energètica que sempre té ganes de passar-ho bé. M'encanta ballar, la ciència i sobretot viatjar i conèixer coses noves.

 • ALBA (Granollers Centre)

  ALBA (Granollers Centre)

  Hola! Em dic Alba i he estudiat Llengües Aplicades a la Universitat Pompeu Fabra. Una de les meves passions és aprendre idiomes i conèixer noves cultures. Vaig fer un Erasmus que em va servir per créixer perosnalment i endinsar-me, molt més, en la cultura alemanya. Sóc una persona dinàmica i amb ganes de passar-ho bé sempre!

 • CLÀUDIA (Granollers)

  CLÀUDIA (Granollers)

  Em dic Clàudia i sóc graduada en Traducció i Interpretació. Des de petita, l'anglès ha estat la meva passió, per això vaig decidir viure a Irlanda durant una temporada. En el meu temps lliure em dedico al senderisme i a descobrir nous indrets. Tinc moltes ganes de començar el curs i conèixer-vos!

 • GALA (Granollers Centre)

  GALA (Granollers Centre)

  Hi! Em dic Gala i actualment estic estudiant Infermeria. M'encanta la música des que sóc petita, i practico el vòlei en el meu temps lliure. Estic desitjant divertir-me i aprendre molt amb tots i totes vosaltres!

 • IRIS (Granollers Centre)

  IRIS (Granollers Centre)

  Hola! Em dic Iris i sóc graduada en Llengües Aplicades i també he cursat el Màster en Formació del Professorat de l’especialitat d’anglès. De fet, durant el grau vaig estudiar i viure uns mesos a Londres i en guardo un molt bon record! Sóc una persona enèrgica i riallera que sempre predisposada a aprendre noves coses.

 • JÚLIA (Granollers)

  JÚLIA (Granollers)

  Hello! Sóc la Júlia i visc a Granollers. Sóc molt activa i amb molts interessos, sobretot l'art i viatjar. He estudiat anglès des de petita, fent estades a l'estranger. Porto treballant amb nens i nenes i ensenyant anglès des de fa sis anys. Preparats i preparades per aquest nou curs?

 • KLAUDIA (Granollers Centre)

  KLAUDIA (Granollers Centre)

  Hola! Em dic Klaudia i sóc de Polònia, però em sento molt a gust vivint a Catalunya. Vaig estudiar economia, però m’apassiona viatjar i descobrir noves cultures. En el meu temps lliure, m’encanta escalar i sortir a recórrer el món que m’envolta. Gaudeixo treballant amb infants i adolescents, amb qui tinc una connexió especial. Espero compartir molts bons moments amb vosaltres!

 • LAIA M. (Granollers)

  LAIA M. (Granollers)

  Hello! Sóc la Laia. De petita vaig viure uns anys a l'estranger, i des de llavors l'anglès es va convertir en un pilar fonamental de la meva infància, i m'ha acompanyat al llarg dels anys. Sóc molt dinàmica i enèrgica; segur que aquest any ens ho passarem molt bé!

 • LAURA V. (Granollers Centre)

  LAURA V. (Granollers Centre)

  Hola! Em dic Laura i estic estudiant tercer curs d'Educació Primària a la Universitat Autònoma de Barcelona. La meva vocació i passió sempre ha estat dedicar-me a ensenyar, i m'agradaria especialitzar-me en l'ensenyament de la llengua anglesa. M'encanta fer esport, llegir i anar al cinema. Em considero una noia treballadora i riallera. Actualment, també faig extraescolars d'anglès. Gaudeixo treballant amb els infants i gaudint al seu costat!

 • MAR (Granollers Centre)

  MAR (Granollers Centre)

  Hola! Sóc la Mar i he estudiat Educació Primària i m'he especialitzat en l'ensenyament de la llengua anglesa. Aquest és el meu cincquè any treballant a l'acadèmia Kids&Us. Espero passar un molt bon curs amb tots i totes vosaltres!

 • MARIA (Granollers)

  MARIA (Granollers)

  Hola! Em dic Maria i estic estudiant Educació Infantil a la Universitat de Barcelona. M'agrada molt llegir i jugar a bàdminton. Sóc una persona activa i amb ganes d'aprendre coses noves. Espero que gaudim d'aquest curs!

 • MARTA (Granollers Centre)

  MARTA (Granollers Centre)

  Hola! Em dic Marta i estudio Educació Infantil i Primària en anglès. M'encanta fer esport, llegir i escoltar música, però el que més m'agrada és viatjar i viure noves experiències. Em considero una noia empàtica, responsable i molt divertida, amb ganes de treballar i, sobretot, gaudir de la feina.

 • MARTA B. (Granollers Centre)

  MARTA B. (Granollers Centre)

  Em dic Marta i visc a Granollers. Després dels estudis de Psicologia vaig fer un Màster de Psicologia Infantil, i ara estudio Educació Social. M'agrada llegir, escriure i anar a la muntanya, però sobretot viatjar. He estudiat anglès des de petita i això m'ha ajudat molt a comunicar-me a l'estranger. Espero que aprenguem molt junts!

 • MARTINA (Granollers Centre)

  MARTINA (Granollers Centre)

  Em dic Martina i sóc de les Franqueses del Vallès. Durant el meu temps lliure, m'agrada fer música i cantar. M'apassionen les llengües i viatjar! Aquests últims anys he estat vivint arreu del món aprenent idiomes i coneixent noves cultures. Estic emocionada per començar aquest nou cursi espero que vosaltres també.

Compartiu-ho >