Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.
Kids&Us Granollers

El nostre equip

El nostre equip

El nostre equip
El nostre equip

Preparats per a l’apassionant tasca d’ensenyar anglès als més petits

La nostra prioritat és trobar persones que puguin ensenyar i motivar els nens a aprendre anglès, que connectin i tinguin empatia amb els més petits. Un gran domini de l’anglès, dinamisme, professionalitat, empatia i una gran motivació per la seva feina són les característiques principals del nostre equip docent.

Tot seguit us els presentem:

 • ADRIANA (Directora Kids&Us Granollers Centre)

  ADRIANA (Directora Kids&Us Granollers Centre)

  Sóc l'Adriana, Directora de Kids&Us Granollers Centre des de fa deu anys. Fa dues dècades que visc a Catalunya, la meva segona terra. De petita vaig estudiar als EEUU, i sóc Traductora i Filòloga d'Anglès. Sóc molt extravertida i dinàmica, i m'encanten els reptes. Vine a conèixer-me!

 • BERTA (Coordinadora Acadèmica Kids&Us Granollers Centre)

  BERTA (Coordinadora Acadèmica Kids&Us Granollers Centre)

  Hola! Em dic Berta i és el meu setè any treballant a Kids&Us i el segon com a Coordinadora Acadèmica. M'agrada l'art i qualsevol disciplina creativa, i també gaudeixo aprenent i ensenyant idiomes. Som-hi!

 • ANDREA (Directora Kids&Us Granollers)

  ANDREA (Directora Kids&Us Granollers)

  Hola! Sóc l'Andrea i aquest és el meu setè any a Kids&Us i el meu segon com a Directora al centre de Granollers. Encaro el nou curs amb moltes ganes i energia, i resto a la vostra disposició per a qualsevol dubte o consulta. Espero que passem un molt bon curs junts!

 • LAIA (Coordinadora Kids&Us Granollers)

  LAIA (Coordinadora Kids&Us Granollers)

  Hola! Em dic Laia i sóc professora i Coordinadora Acadèmica de Granollers. M’agrada mirar pel·lícules i llegir, però el que realment m’encanta és viatjar! De ben segur que aquest curs estarà replet de nous aprenentatges per a totes!

 • ALEIX (Granollers Centre)

  ALEIX (Granollers Centre)

  Sóc l'Aleix i tinc moltes ganes de començar aquest nou curs! M'agrada molt treballar amb infants i espero transmetre tots els meus valors, tant com a professor com a persona. Som-hi!

 • AMAT (Granollers Centre)

  AMAT (Granollers Centre)

  Hola! Em dic Amat i m'agraden molt les activitats creatives. Gaudeixo molt amb la música i compartint-la amb la resta. Considero que l'aprenentatge més significatiu és aquell que realitzem guiats per l'emoció i el descobriment, així que procuro basar les classes en aquests aspectes.

 • ANNA (Granollers)

  ANNA (Granollers)

  Sóc l'Anna i he estudiat Traducció i Interpretació. A part de les llengües, una de les meves passions són els nens i nenes. Acompanyar-los durant el seu aprenentatge és una gran satisfacció. Quines ganes de veure-us!

 • ANNA (Granollers Centre)

  ANNA (Granollers Centre)

  Hola! Em dic Anna i m'encanta llegir i tot el que estigui relacionat amb el cinema. Una de les meves passions és viatjar i conèixer llocs nous. Tinc moltes ganes de començar aquest curs amb vosaltres!

 • CLÀUDIA (Granollers)

  CLÀUDIA (Granollers)

  Em dic Clàudia i sóc graduada en Traducció i Interpretació. Des de petita, l'anglès ha estat la meva passió, per això vaig decidir viure a Irlanda durant una temporada. En el meu temps lliure em dedico al senderisme i a descobrir nous indrets. Tinc moltes ganes de començar el curs i conèixer-vos!

 • GALA (Granollers Centre)

  GALA (Granollers Centre)

  Sóc la Gala i aquest curs tinc el plaer de treballar a Kids&Us. M'agrada tractar amb nens i nenes perquè em permeten aprendre, alhora que ells aprenen amb mi. La música és una de les meves aficions preferides. Ens veiem a classe?

 • JÚLIA (Granollers)

  JÚLIA (Granollers)

  Hello! Sóc la Júlia i visc a Granollers. Sóc molt activa i amb molts interessos, sobretot l'art i viatjar. He estudiat anglès des de petita, fent estades a l'estranger. Porto treballant amb nens i nenes i ensenyant anglès des de fa set anys. Preparats i preparades per aquest nou curs?

 • LAURA (Granollers Centre)

  LAURA (Granollers Centre)

  Hello! Em dic Laura i m'agrada molt viatjar i conèixer gent nova. Gaudeixo de la natura i els animals. M'encanta menjar crêppes de xocolata i banyar-me a la platja. Ens ho passarem d'allò més bé aquest curs!

 • MARTA (Granollers Centre)

  MARTA (Granollers Centre)

  Hola! Sóc la Marta i sóc molt entusiasta i enèrgica! Gaudeixo amb la música i passant temps en la natura. M'encanta fer esport i viatjar, tot coneixent gent nova. Estàs llest/a per compartir aquest curs amb mi? Endavant!

 • MARTINA (Granollers Centre)

  MARTINA (Granollers Centre)

  Hola! Sóc la Martina i m'agrada molt viatjar i fer música. Durant el meu temps lliure, toco el piano o llegeixo. Tinc moltes ganes de comenar aquest nou curs, i aprendre més i més amb tots i totes vosaltres!

 • MIREIA (Granollers Centre)

  MIREIA (Granollers Centre)

  Sóc la Mireia i m'agrada molt aprendre coses noves. És per això que gaudeixo viatjant, coneixent cultures diferents i també persones. Quines ganes de començar aquest nou curs plegats!

 • MIREIA (Granollers)

  MIREIA (Granollers)

  Hola! Em dic Mireia i he estudiat Educació Infantil i Primària (amb menció en llengua anglesa). Estic molt il·lusionada per començar aquest nou curs! Gaudeixo ensenyant anglès als infants de manera dinàmica, pel que tinc ganes de conèixer-vos!

 • NÚRIA (Granollers Centre)

  NÚRIA (Granollers Centre)

  Sóc la Núria i una de les meves passions és aprendre noves llengües. M'agrada molt llegir, però també m'encanta viatjar i conèixer gent i llocs nous. També m'agraden els animals, especialment els gats. Espero que ens ho passem molt bé aquest curs!

 • ROGER (Granollers Centre)

  ROGER (Granollers Centre)

  Sóc en Roger, professor d'anglès. M'encanta aprendre amb els infants, i gaudeixo fent activitats a l'aire lliure i observant la natura. M'agrada la música, tant escoltar-la com produïr-la. Us espero amb moltes ganes!

 • SARA (Granollers Centre)

  SARA (Granollers Centre)

  Hola! Sóc la Sara, i m'agraden les arts. En el meu temps lliure, canto i ballo. Em considero una persona enèrgica i perseverant. L'anglès és una de les meves grans passions, i quan tinc l'oportunitat, viatjo. Esteu preparats i preparades per aquest curs?

 • VÍCTOR (Granollers Centre)

  VÍCTOR (Granollers Centre)

  Sóc en Víctor, i sóc músic. En el meu temps lliure, gaudeixo escoltant música, gravant-la o interpretant-la. M'agrada llegir, sobretot llibres que trobo en les botigues de segona mà. La meva altra passió és conèixer noves cultures i paisatges. Gaudim d'aquest viatge junts!

Compartiu-ho >