Kids&Us Granollers

El nostre equip

El nostre equip

El nostre equip
El nostre equip

Preparats per a l’apassionant tasca d’ensenyar anglès als més petits

La nostra prioritat és trobar persones que puguin ensenyar i motivar els nens a aprendre anglès, que connectin i tinguin empatia amb els més petits. Un gran domini de l’anglès, dinamisme, professionalitat, empatia i una gran motivació per la seva feina són les característiques principals del nostre equip docent.

Tot seguit us els presentem:

 • CARLA (Granollers Centre)

  CARLA (Granollers Centre)

  Hello! Sóc la Carla, i des de ben petita apassionada dels idiomes, en especial de l'Anglès. Gaudeixo molt dibuixant, llegint i viatjant, però sobretot aprenent coses noves. Estic desitjant conèixer-vos a tots i totes i que aprenguem plegats. Us espero!

 • JOANA (Granollers Centre)

  JOANA (Granollers Centre)

  Hello! Sóc la Joana i m'agrada molt cantar i llegir. M'encanta viatjar i aprendre llengues i coses noves sobre el món que ens envolta. També gaudeixo escoltant tot tipus de música. Ens ho passarem genial aquest curs!

 • ADRIANA (Directora Kids&Us Granollers i Granollers Centre)

  ADRIANA (Directora Kids&Us Granollers i Granollers Centre)

  Sóc l'Adriana, Directora de Kids&Us Granollers Centre des de fa deu anys. Fa dues dècades que visc a Catalunya, la meva segona terra. De petita vaig estudiar als EEUU, i sóc Traductora i Filòloga d'Anglès. Sóc molt extravertida i dinàmica, i m'encanten els reptes. Vine a conèixer-me!

 • INGRID (Granollers Centre)

  INGRID (Granollers Centre)

  Hola! Sóc l'Ingrid. M'encanta viatjar i gaudir de diferents cultures, vaig estar un temps vivint a l'estranger i va ser una experiència molt enriquidora. En el meu temps lliure m'agrada escoltar música i audiollibres. Aquest és el meu quart any com a professora de Kids&Us i tinc moltes ganes de començar el curs amb tots vosaltres!

 • MERCÈ (Granollers Centre)

  MERCÈ (Granollers Centre)

  El meu nom és Mercè, i ja fa cinc anys que treballo com a professora d'anglès. Aquest és el meu tercer any fent servir la metodologia kids&Us i penso que és molt divertida, ja que s'ensenya d'una manera intuitiva i participativa. En el meu temps lliure, m'agrada fer escapades a altres indrets i conèixer noves cultures i llengues. En aquests moments estic acabant els meus estudis d'història, d'art i geografia i en un futur recent m'agradaria poder combinar la docència amb aquestes tres disciplines. Espero que tinguem tots i totes un bon inici de curs! Som-hi!

 • MARTA (Granollers Centre)

  MARTA (Granollers Centre)

  Hi! Sóc la Marta i des de ben petita una de les meves passions ha estat ensenyar a nens i nenes. També m’agrada molt viatjar i viure noves experiències. Aquest és el meu quart any com a professora de Kids&Us i espero que aquest curs sigui increible i que així poguem gaudir de l’anglés tots junts. Us espero amb moltes ganes!

 • BERTA (Coordinadora Acadèmica Kids&Us Granollers i Granollers Centre)

  BERTA (Coordinadora Acadèmica Kids&Us Granollers i Granollers Centre)

  Hola! Em dic Berta i és el meu setè any treballant a Kids&Us i el segon com a Coordinadora Acadèmica. M'agrada l'art i qualsevol disciplina creativa, i també gaudeixo aprenent i ensenyant idiomes. Som-hi!

 • MARTINA (Coordinadora Acadèmica Kids&Us Granollers i Granollers Centre)

  MARTINA (Coordinadora Acadèmica Kids&Us Granollers i Granollers Centre)

  Hola! Sóc la Martina i m'agrada molt viatjar i fer música. Durant el meu temps lliure, toco el piano o llegeixo. Tinc moltes ganes de comenar aquest nou curs, i aprendre més i més amb tots i totes vosaltres!

 • ALEIX (Granollers Centre)

  ALEIX (Granollers Centre)

  Sóc l'Aleix i tinc moltes ganes de començar aquest nou curs! M'agrada molt treballar amb infants i espero transmetre tots els meus valors, tant com a professor com a persona. Som-hi!

 • AMAT (Granollers Centre)

  AMAT (Granollers Centre)

  Hola! Em dic Amat i m'agraden molt les activitats creatives. Gaudeixo molt amb la música i compartint-la amb la resta. Considero que l'aprenentatge més significatiu és aquell que realitzem guiats per l'emoció i el descobriment, així que procuro basar les classes en aquests aspectes.

 • ANNA (Granollers)

  ANNA (Granollers)

  Sóc l'Anna i he estudiat Traducció i Interpretació. A part de les llengües, una de les meves passions són els nens i nenes. Acompanyar-los durant el seu aprenentatge és una gran satisfacció. Quines ganes de veure-us!

 • JÚLIA (Granollers)

  JÚLIA (Granollers)

  Hello! Sóc la Júlia i visc a Granollers. Sóc molt activa i amb molts interessos, sobretot l'art i viatjar. He estudiat anglès des de petita, fent estades a l'estranger. Porto treballant amb nens i nenes i ensenyant anglès des de fa set anys. Preparats i preparades per aquest nou curs?

 • NÚRIA (Granollers Centre)

  NÚRIA (Granollers Centre)

  Sóc la Núria i una de les meves passions és aprendre noves llengües. M'agrada molt llegir, però també m'encanta viatjar i conèixer gent i llocs nous. També m'agraden els animals, especialment els gats. Espero que ens ho passem molt bé aquest curs!

 • VÍCTOR (Granollers Centre)

  VÍCTOR (Granollers Centre)

  Sóc en Víctor, i sóc músic. En el meu temps lliure, gaudeixo escoltant música, gravant-la o interpretant-la. M'agrada llegir, sobretot llibres que trobo en les botigues de segona mà. La meva altra passió és conèixer noves cultures i paisatges. Gaudim d'aquest viatge junts!

 • BETLEM (Granollers)

  BETLEM (Granollers)

  Hola! Em dic Betlem. M'agrada molt treballar amb infants i espero gaudir amb vosaltres casa dia. M'agrada llegir i viatjar!. M'encanta menjar xocolata i anar a la platja. Ens ho passarem genial aquest curs!

Compartiu-ho >