Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.
Kids&Us Granollers

El nostre equip

El nostre equip

El nostre equip
El nostre equip

Preparats per a l’apassionant tasca d’ensenyar anglès als més petits

La nostra prioritat és trobar persones que puguin ensenyar i motivar els nens a aprendre anglès, que connectin i tinguin empatia amb els més petits. Un gran domini de l’anglès, dinamisme, professionalitat, empatia i una gran motivació per la seva feina són les característiques principals del nostre equip docent.

Tot seguit us els presentem:

 • ADRIANA (Directora Kids&Us Granollers Centre)

  ADRIANA (Directora Kids&Us Granollers Centre)

  Hola! Sóc l’Adriana i sóc nascuda a l’Argentina, però visc a Catalunya des del 2000. He estat la Directora del centre Kids and Us Granollers des del 2006, però el curs passat vaig canviar de centre i sóc la Directora de Kids and Us Granollers Centre. He estudiat Filologia Anglesa i Traducció Literària i he viscut als Estats Units del 1976 al 1981. M’encanta viatjar, cuinar i passar temps amb la meva família.

 • IRIS (Coordinadora Kids&Us Granollers Centre)

  IRIS (Coordinadora Kids&Us Granollers Centre)

  Hola! Em dic Iris i tinc 25 anys. Sóc graduada en Llengües Aplicades i també he cursat el Màster en Formació del Professorat de l’especialitat d’anglès. De fet, durant el grau vaig estudiar i viure uns mesos a Londres i en guardo un molt bon record! Sóc una persona enèrgica i riallera que sempre predisposada a aprendre noves coses. Aquest curs, a banda de ser professora, també sóc la Coordinadora Acadèmica de Kids and Us Granollers Centre.

 • LAIA (Coordinadora Kids&Us Granollers)

  LAIA (Coordinadora Kids&Us Granollers)

  Hola! Em dic Laia i sóc Educadora Social. Actualment visc a La Garriga, però vaig passar un any estudiant i treballant a Àmsterdam. M’agrada mirar pel·lícules i llegir, però el que realment m’encanta és viatjar! M’interessa aprendre nous idiomes i descobrir altres cultures, ja que em permet conèixer moltes persones interessants! Puc parlar anglès, castellà, català i una mica d’holandès. Aquest curs, a banda de ser professora, també sóc Coordinadora Acadèmica del centre Kids and Us Granollers.

 • ADA (Granollers Centre)

  ADA (Granollers Centre)

  Em dic Ada, tinc 23 anys i sóc de Granollers. He estudiat Estudis Anglesos a la Universitat de Barcelona i vaig estar vivint uns mesos a Londres. M'agrada llegir, mirar sèries i anar al cinema. La meva passió és ensenyar i divertir-me!

 • ANDREA (Granollers)

  ANDREA (Granollers)

  Hola! Sóc l'Andrea i tinc 23 anys. Actualment estudio Psicologia i combino els estudis amb la feina de mestra d'anglès. Aquest és el meu cinquè any a Kids&Us i sóc especialista en 'babies', tot i que he tingut l'oportunitat, també. d'estar amb nens i nenes més grans. Espero que passem un molt bon curs junts!

 • BERTA (Granollers)

  BERTA (Granollers)

  Hola! Sóc la Berta i tinc 25 anys. Sóc dissenyadora gràfica i estudiant d'educació primària. Fa 5 anys que treballo amb el mètode Kids&Us, portant grups de nens i nenes de totes les edats. Espero que passem molt bon curs junts!

 • KLAUDIA (Granollers Centre)

  KLAUDIA (Granollers Centre)

  Hola! Em dic Klaudia i sóc de Polònia, però em sento molt a gust vivint a Catalunya. Vaig estudiar economia, però m’apassiona viatjar i descobrir noves cultures. En el meu temps lliure, m’encanta escalar i sortir a recórrer el món que m’envolta. Gaudeixo treballant amb infants i adolescents, amb qui tinc una connexió especial. Espero compartir molts bons moments amb vosaltres!

 • JAUME (Granollers Centre)

  JAUME (Granollers Centre)

  Em dic Jaume, tinc 28 anys i sóc graduat en Estudis Literaris. He passat temporades a països com la Índia i els Estats Units, aprenent i ensenyant anglès. Aquest és el meu segon any al Kids&Us Granollers Centre, i espero seguir gaudint amb tots vosaltres!

 • JÚLIA (Granollers)

  JÚLIA (Granollers)

  Hello! Sóc la Júlia, tinc 24 anys i sóc de Granollers. Sóc molt activa i amb molts interessos, sobretot l'art i viatjar. He estudiat anglès des de petita, fent estades a l'estranger. Porto treballant amb nens i nenes i ensenyant anglès des de fa cinc anys. Preparats i preparades per aquest nou curs?

 • LARA (Granollers i Granollers Centre)

  LARA (Granollers i Granollers Centre)

  Hello! Sóc la Lara, tinc 25 anys i visc a Lliçà d'Amunt. Sóc graduada en educació infantil i primària, amb l'especialitat d'anglès. Aquest serà el segon any treballant a Kids&Us, però en porto varis tractant amb nens i nenes. Espero seguir gaudint ensenyant i aprenent dels més petits i petites!

 • LAURA (Granollers)

  LAURA (Granollers)

  Hola! Em dic Laura i tinc 23 anys. Estic estudiant Psicologia i des que tenia sis anys he estat estudiant anglès. M'agrada ballar i una de les meves passions és cuinar 'cupcakes'. Espero que aquest any ens ho passem molt bé!

 • MAR (Granollers Centre)

  MAR (Granollers Centre)

  Hola! Sóc la Mar i tinc 24 anys. He estudiat Educació Primària i m'he especialitzat en l'ensenyament de la llengua anglesa. Aquest és el meu quart any treballant a l'acadèmia Kids&Us. Espero passar un molt bon curs amb tots i totes vosaltres!

 • MARTA (Granollers Centre)

  MARTA (Granollers Centre)

  Hola! Em dic Marta i estudio Educació Infantil i Primària en anglès. M'encanta fer esport, llegir i escoltar música, però el que més m'agrada és viatjar i viure noves experiències. Em considero una noia empàtica, responsable i molt divertida, amb ganes de treballar i, sobretot, gaudir de la feina.

 • MARTA B. (Granollers Centre)

  MARTA B. (Granollers Centre)

  Em dic Marta, tinc 26 anys i visc a Granollers. Després dels estudis de Psicologia vaig fer un Màster de Psicologia Infantil, i ara estudio Educació Social. M'agrada llegir, escriure i anar a la muntanya, però sobretot viatjar. He estudiat anglès des de petita i això m'ha ajudat molt a comunicar-me a l'estranger. Espero que aprenguem molt junts!

 • LAURA V. (Granollers Centre)

  LAURA V. (Granollers Centre)

  Hola! Em dic Laura i estic estudiant segon curs d'Educació Primària a la Universitat Autònoma de Barcelona. La meva vocació i passió sempre ha estat dedicar-me a ensenyar, i m'agradaria especialitzar-me en l'ensenyament de la llengua anglesa. M'encanta fer esport, llegir i anar al cinema. Em considero una noia treballadora i riallera. Actualment, també faig extraescolars d'anglès. Gaudeixo treballant amb els infants i gaudint al seu costat!

 • MERITXELL (Granollers Centre)

  MERITXELL (Granollers Centre)

  Hi! Sóc la Meritxell, tinc 23 anys i sóc estudiant de Traducció i Interpretació a la UAB. M'encanta viatjar, conèixer noves cultures i parlar totes les llengües possibles. És per aquesta raó que vaig viure un any a Viena. Tinc moltíssimes ganes de començar el curs i de transmetre coneixements mitjançant la diversió!

 • MÒNICA (Granollers Centre)

  MÒNICA (Granollers Centre)

  Hola! Sóc la Mònica i tinc 23 anys. He acabat el grau d'educació primària amb menció anglesa, i per aquesta raó vaig decidir marxar un any a Polònia, per aprendre més anglès i conèixer un context totalment diferent. Tinc moltes ganes de començar aquest nou curs amb tots/es vosaltres!

Compartiu-ho >