Kids&Us Granollers

COOL OFF BY KIDS&US

Publicat 28/02/2020 per KIDS&US GRANOLLERS

Què són les Cool Off?

Les colònies en anglès Cool Off by Kids&Us estan pensades perquè els vostres fills i filles gaudeixin d’una autèntica experiència d’immersió lingüística sense sortir a l’estranger.

En un entorn incomparable i acompanyats dels nostres professors i monitors, els nens i nenes viuran aventures màgiques especialment dissenyades i creades per l’equip pedagògic de Kids&Us.

L’objectiu d’aquestes  colònies  és  que  els nens i les nenes gaudeixin al màxim de l’estiu mentre aprenen anglès de forma natural i en un context de diversió.

De 7 a 13 anys

Les nostres colònies es dirigeixen als alumnes de Kids&Us de 7 a 13 anys que estiguin matriculats als cursos de Marcia fins a Fairy Tales 2, és a dir, noies i nois que ja tenen una base oral en la llengua anglesa i que poden mantenir una conversa d’acord amb la seva edat i els nivells del nostre mètode Kids&Us.

Si bé, són unes colònies pensades per a alumnes Kids&Us, amb la finalitat d’assegurar l’homogeneïtat de nivell en tots els grups, en el cas que hi haguessin nens i nenes interessats que no siguin alumnes de Kids&Us hauran de fer una prova de nivell per inscriure-s’hi.

Compartiu-ho >