Kids&Us Granollers
Carregant...

a new twist

A New Twist

Welcome!

Actualitat

Casal de Setmana Santa

Casal de Setmana Santa

Publicat el 17/02/2021

Casals temàtics en anglès per a nens de 3 a 10 anys...

FUN WEEKS SEMANA SANTA

FUN WEEKS SEMANA SANTA

Publicat el 03/02/2021

Casales urbanos super-divertidos en inglés.Jugamos, cocinamos, hacemos teatro, manualidades, actividades dirigidas, pintacaras, y muchas cosas más.....y todas ellas en inglés! FUN WEEKS SEMANA SANTA del 29 de Marzo al 01 de Abril. 

A new twist - Matricula Oberta

A new twist - Matricula Oberta

Publicat el 04/08/2020

Kids&Us ha donat un gir que garanteix l'aprenentatge dels nostres alumnes davant qualsevol situació, dissenyant un entorn que reforça tant les competències digitals com l'aprenentatge de l'anglès de manera natural. Podem assegurar que la digitalització del nostre mètode manté els elements diferenciadors que sempre ens han caracteritzat i, a més, incorpora nous elements que recullen el millor dels dos mons: el presencial i el virtual. 

Storytime for babies: Welcome to the Jungle

Storytime for babies: Welcome to the Jungle

Publicat el 04/03/2020

Os esperamos este viernes 06 de marzo a las 17.30 hs en la biblioteca Can Pedrals para disfrutar de la Storytime junto a vuestros bebés. Recordad llamar a la biblioteca para reservar vuestra plaza.

COOL OFF BY KIDS&US

COOL OFF BY KIDS&US

Publicat el 28/02/2020

Les colònies en anglès Cool Off by Kids&Us estan pensades perquè els vostres fills i filles gaudeixin d’una autèntica experiència d’immersió lingüística sense sortir a l’estranger.

Easter Fun Week (Casal Setmana Santa 2020)

Easter Fun Week (Casal Setmana Santa 2020)

Publicat el 27/02/2020

Casal Setmana Santa del 6 al 9 d'abril. Setmana temàtica amb activitats de cuina, teatre, manualitats, jocs i cançons. Per a nens i nenes de 3 a 10 anys.